19:00

Referat: Västra Ingelstad IS - AIF Barrikaden

Jag var inte där så nedanstående baseras i huvudsak på en mycket omdömesgills spelares spontana rapport efter att han diskuterat lite med några andra spelare, samt coachen för dagen Martin.

Startelva: Filip – Sina, Chanon, Matte, Ghafur – Bashar – Samuel, Mohammed Ali – Aman, Shershah, Alexander
Avbytare var Martin som kom in som offensiv mittfältare efter c:a 25 min och spelade i den positionen matchen ut och Didrik som kom in som vänsteranfallare efter cirka en halvtimme, spelade där halvleken ut för att sedan spela hela andra halvlek som central anfallare.

Efter 35-40 minuter slår Bashar ett frisparksinlägg från höger som går över alla innan den når Alexander som slår in den på volley.

Ett par-tre minuter in på andra halvlek gör vi 2-0. Ett snyggt klapp-klapp-spel mellan Mohammed Ali och Aman leder till ett inspel från Aman längs marken. Alexander tar en bra löpning mot andra stolpen och kan därifrån raka in den.

Efter c:a 70 minuter reducerar de till 1-2 och fastställer därmed slutresultatet. Efter lite slappt försvarsspel från vår sida vid en inkastsituation kan de slå en boll i djupet som deras anfallare kan slå in från en egentligen ganska dålig vinkel.

Vi var överlägsna i första halvlek där vi också skapade många målchanser. Andra halvlek var jämnare och de sista 20 var det de som låg på för kvittering.